IgÄr testade vi för första gÄngen att grilla kyckling. Fredrik lade kycklingklubbor i marinad dagen innan och igÄr var det dags att grilla dom.
Vi blev inte besvikna! SĂ„ goda och saftiga och massvis med smak.
Men med mĂ€stergrillaren vid rodret hade vi inte förvĂ€ntat oss annat â€ïž
Det vi har mÀrkt av under den tiden vi varit hÀr Àr att man inte behöver speciellt mycket tillbehör till den proteinkÀlla man vÀljer.
Det rÀcker gott och vÀl med en sallad och som igÄr gjorde vi egna vitlöksbröd till kycklingen och lite hemgjord coleslaw.
RĂ„varorna hĂ„ller verkligen hög kvalitet och man kan ”fynda” bĂ„de kött och kyckling om man handlar pĂ„ kort datum och lĂ€gger i frysen. Inte för att kg priset pĂ„ nĂ„gon typ av kött Ă€r dyrt med vĂ„ra mĂ„tt mĂ€tt.
En riktig toppen mÄltid blev det i alla fall igÄr igen.