Ok, jag tänker lite så här med detta inlägg ?

Vi har ju haft huset i lite över ett år nu och har successivt förbättrat och förändrat saker i dom rum som vi ville ha mera anpassade efter oss.

Jag har tidigare visat lite före och efter bilder i en del av rummen, men nu när vi börjar bo in oss så sker det fortfarande ganska mycket förändringar. Delvis för att det är saker och möbler som vi behöver rent praktiskt och funktionellt men också en del kosmetiska förändringar ? ( jag ska alltså inte gå i möbelaffärer, det har en tendens att bli lite dyrt )

Nä skämt och sido, vi är äntligen klara med vardagsrummet ? vi köpte ju två soffor när vi flyttade in men eftersom vi beställde möblerna från Sverige hade vi inte möjlighet att provsitta dom innan, vilket i vårt fall verkligen hade behövts! Vi vart inte alls nöjda med den soffan vi hade köpt det var absolut inget fel på utseendet på soffan men allt annat var i stort sett fel. Så jag ville verkligen ha nya soffor som vi kunde känna oss nöjda med.

Sagt och gjort jag hittade mina drömsoffor ( dessutom på rea) vi åkte till möbelaffären och provsatt och som tur var så höll hela familjen med om att detta var rätt soffor för vardagsrummet ?

Nu är det inte så att vi helt sonika kastade ut dom två ”gamla” sofforna utan den ena står i förrådet och den andra bor numera i matsalen, en liten chill soffa medan man väntar på mat ? blir också en något liten men ändå extra sovplats ifall det skulle behövas ?

Dock så tog jag ju våra gamla soffbord med till matsalen då dom passade bäst ihop med den soffan så vi behövde hitta ett nytt soffbord till vardagsrummet.  Det var svårare än jag trott, jag hittade inget som jag gillade alls ? ett par veckor var detta vårt soffbord ? fungerade sådär men i alla fall ?

Men som tur är har jag en händig och fantasifull make som helt enkelt byggde mitt dröm bord åt mig ?❤️ såå nöjd och glad över vårt nya bord där allt verkligen får plats.

Köket har vi ju som jag visat tidigare renoverat själva, vi har inte bytt ut mycket alls förutom diskho, kranar och vitvaror. Vi har dock haft lite problem med att hitta en bra plats till alla våra kryddor ? skåpen är lite annorlunda här, liksom djupa och långa så det försvinner lätt saker längst in i dom.

Återigen kom min snickare in i bilden och byggde våra alldeles egna kryddställ och ställ för oljor och liknande ? så fint verkligen och äntligen ordning och reda på kryddorna ?

Utomhus håller vi ju som jag berättat tidigare på med ett utekök, när min pappa var här rev vi ner den tidigare hundgården och påbörjade målning av allt det vita, det är i stort sett färdigt nu och vi ska bara köpa till en bänk så känner vi oss nog rätt nöjda ?

Vi har även börjat måla infarten till huset, eller ja det som ska vara vitt i alla fall.

Och Fredrik kämpade på i värmen med att slipa och måla våra grindar vita igen. Svårt kanske att se skillnaden men det är verkligen stor skillnad ?

Blev ett ganska långt inlägg det här ? men jag hoppas ni uppskattar även den här typen av inlägg där vi visar lite vad som händer med huset ju mera vi bor in oss

Ha det bäst

Kramar från oss