Vi fortsätter att njuta av semester ett tag till. Vädret är helt ok, precis lagom för oss inflyttade medan portugiserna tycker att det är alldeles för kallt för att vara sommar ? det är ju bara ca 25 grader ?

Vi passar på att så ofta som möjligt åka till en av dom två stränderna vi har precis där vi bor.

En av dom har verkligen blivit en favorit då det oftast är lite lugnare på den stranden. Delvis beror det på att den är lite mera undangömd och delvis för att det är begränsat med restauranger på den ena stranden medan den andra har hur mycket restauranger som helst

Som serverar fantastisk mat. Alltifrån havets läckerheter till super goda hamburgare och sallader.

En annan anledning till att det är mera folk ( framför allt sommartid ) på den ena stranden är alla surfskolor som hålls där under sommaren.

Vi tog en sen kväll på stranden hur lugnt och skönt som helst ? lagom varmt för lite strand fotboll ?

Allting i vår trädgård blommar just nu ? alla frukter är klara och vi har verkligen svårt att hinna med att ta hand om allt. Vi gör så gott vi kan genom att både ge bort massvis och genom att vi försöker äta så mycket vi bara kan. Men det räcker inte på långa vägar.

Så återigen väcktes den nyfunna saftiga genen i mig häromdagen ?Vindruvor stod på agendan ! Vi har hur många olika sorter och färger som helst, gröna, röda små, röda stora, gröna små osv osv. Dom små röda är otroligt söta och passar utmärkt på ostbrickan ? men ska vi hinna med att äta upp alla vindruvor som redan är klara så blir det väldigt mycket ostbrickor ?

Så det blev saft ? blev faktiskt väldigt gott och läskande ? en liten skvätt i vattnet så är det perfekt och det bästa av allt vi får användning för alla våra druvor ?

Våra ofrivilliga inneboende växer och blir modigare dag för dag ? väldigt söta men otroligt vilda ( och den ena ganska högljudd ?) sitter snällt och väntar på sin frukost varje morgon och har nu också börjat smyga sig in när vi inte ser ?

Nu blir det att njuta av fin väder och leta frimärken, vi har inte riktigt klurat ut det men idag är nog dagen vi löser det ?

Ha det bäst

Kramar från oss ?