Ok 👌 så då har ännu ett år passerat ❤️ det går snabbt, tyckte nyss jag fyllde fyrtio och tjejerna var bebisar 👶 men det kan ju till och med jag se att dom verkligen inte är 😂 .

Tjejerna ja .. vilka underverk dom är, går pratar, upptäcker, utforskar och lär sig massor varje dag. Då tänker väl ni som läser, att ja men det gör väl alla barn. Big deal ?

Och då är det dags att sluta läsa detta inlägg om det var den tanken som dök upp 👍 för precis som rubriken lyder så kommer det här inlägget handla om just tacksamhet och ödmjukhet. Två underbara egenskaper som en del av oss får äran att uppleva.

Och just när det kommer till mina barn så är det verkligen det jag får uppleva. Dom är underverk alla tre, och jag är mera än lovligt stolt över dom allihopa. Och med tvillingarna så var dom en extra stor gåva eftersom vi fick dom så pass mycket senare i livet och att allt faktiskt gick så otroligt bra. Vi ägde den graviditeten, vi tjejer. Underbart.

Och när man då som jag har idag, födelsedag. Och får spendera den med dom personerna som betyder mest i hela världen så får man tid till att reflektera och känna efter. Och det jag känner är just ☝️ ödmjukhet och tacksamhet. Och såklart beundran för den man som återigen skämt bort mig extra mycket för att fira min dag. Skämmer bort oss det gör han alltid. Men idag lite extra.

Alla som tagit sig tid att skriva eller ringa idag, så tacksam 🥲 och glad. Det betyder mycket. tack 🙏

Maken slog till med en ledig dag, lång sovmorgon för mamman. Massa gos i sängen med en hel hög härliga ungar ❤️ och alla är dom våra 🥹❤️.

Frukost på sängen var självklart planerat av Fredrik, men tyvärr så hade jag ett planerat tandläkare besök igår och det kanske inte riktigt vart rätt timing 😂 lite öm och mörbultad efter det besöket så blev det gos, kaffe och kärlek på sängen i stället ❤️

Vi tog en mysig kvällstur igår för att hämta special beställd tårta 🎂 så vacker och framför allt god 😊 vi passade även på att njuta av vår vackra stad och lät ungarna fara runt och Leka i mörkret och såklart ☝️ kolla till ankorna. Det får man inte glömma ! 😂 sen att man inte såg dom utan ficklampa 🤷🏻‍♀️ spelar ingen roll 😂 det är en principsak

Presenter fick jag enligt mig alldeles för många. Och lite tidigare i veckan. Fredrik hade Fixat en otroligt fin ring med tre diamanter, från barnen ❤️ helt underbar, men den behövde justeras lite så vi passade på att besöka vår lokala guldsmed.

Dagen idag har varit perfekt, mysig utflykt i fina vädret, dom trollade till och med fram en magisk regnbåge dagen till ära. Fredrik i köket som komponerat en ljuvlig middag helt i min smak. Medan jag själv pott tränade våra döttrar. Och första gången det faktiskt lyckades. Precis som rubriken säger så är det såna saker som jag känner tacksamhet för att få tid till, att få sitta med tjejerna, kolla blippi ( deras favvoprogram) och bygga duplo samtidigt som vi pott tränar 🥰

Till och med brorsan var med och peppade träningen 😂

Att sen tjejerna unisont säger grattis till sin mamma, ett ord dom aldrig sagt förut 🥹 och avslutar med ” ekar dig ” alltså älskar dig 🥰 gjorde den här dagen komplett ❤️

Ha det fint

Upptäck mer från Mot portugal

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa